Palvelut

Kajaanin 4H-yhdistys tarjoaa virkistyspalvelua ikäihmisille, apua kotiaskareisiin, pihan ja puutarhan hoitoon sekä lemmikkieläinten hoitoon.

 

4H-kotipalvelu ja 4H-pihapalvelu 

Kotipalvelumme tarjoaa mm. ylläpitosiivouksia, muuttosiivouksia ja perusteellisempia suursiivouksia, ikkunoiden pesua sekä muita kodin askareita.

Pihapalvelu tarjoaa asiakkaan välineillä mm. lumityöt käsimenetelmin, nurmikon leikkaukset, haravoinnit, istutusten hoidot ja pensaiden leikkaukset. 

Palvelut ovat tarkoitettu yhteisöille, yrityksille ja yksityisille henkilöille.

Kotipalvelun veloitus arkisin tehtävästä työstä on 24 €/h, sisältäen arvonlisäveron. Kotipalvelutyö on kotitalousvähennyskelpoista verotuksessa.

 

4H-ikäihmisten virkistyspalvelu

4H-ikäihmisten virkistyspalvelu tarjoaa ikäihmisille seuranpitoa. Palvelumme tarjoaa mm. apua ulkoiluun, lehden, kirjan tai runojen lukemista ja sosiaalista kontaktia asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Ikäihmisten virkistyspalvelun veloitus on 20,00 €/h, sisältäen arvonlisäveron. Ikäihmisten virkistyspalvelutyö on kotitalousvähennyskelpoista verotuksessa.

 

4H-dogsitterpalvelu 

Dogsitterpalvelumme tarjoaa lemmikkieläinten hoitoa ulkoilutuksesta, päivähoidosta pidempiaikaiseenkin hoitoon. Hoidettava lemmikki voidaan hoitaa lemmikin kodissa tai dogsitterin luona. Tarkemmat lisätiedot dogsitterpalvelusta saa puhelimitse 050 542 8898.

Dogsittertoiminnan hintaan vaikuttaa hoidettavien eläinten määrä ja asiakkaan toive hoitoon käytettävän ajan suhteen.

   

Esimerkkihintoja:

Koira

1 tunnin ulkoilutus/seuranpito 12 €

1 vuorokauden hoito 35 €

viikonloppuhoito (2 vrk) 60 €

7 vuorokauden hoito 150 €

 

Kissat ja muut pieneläimet

1 tunnin ulkoilutus/seuranpito 10 €

1 vuorokauden hoito 15 €

viikonloppuhoito (2 vrk) 40 €

7 vuorokauden hoito 70 €

 

Tiedustelut ja varaukset ma-to klo 10-15 p. 050 542 8898

Yhteydenottopyyntö

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.