Kannatusjäsenyys

Hyvä 4H-toiminnan ystävä ja yhteistyökumppani

Haluatko tukea Kajaanin 4H-yhdistyksen lapsille ja nuorille tarjoamaa harrastus- ja työllistämistoimintaa? Voit tehdä sen liittymällä kannatusjäseneksi ja maksamalla 100 euron suuruisen kannatusjäsenmaksun. Kannatusjäsenenä saat mm. näkyvyyttä meidän somekanavissa. Kannatusjäseneksi voivat liittyä yritykset, yhdistykset tai muu taho, joka haluaa tukea toimintaamme.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠4H antaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden löytää omat vahvuutensa tekemällä oppien. Luomme harrastuksen kautta turvallisen ja vastuullisen polun aktiiviseen ja kestävään elämäntapaan, työelämään ja yrittäjyyteen. 

Me Kajaanin 4H-yhdistyksessä tarjoamme paikkakunnan lapsille ja nuorille elämyksiä ja monipuolista toimintaa valtakunnallisen 
”Kolme askelta työelämään” toimintamallin mukaisesti. 
4H-kerhoissa lapset oppivat arjen taitoja sekä yritteliään ihmisen 
perusvalmiuksia. Leirit, kilpailut ja kouluyhteistyö tarjoavat lisää mahdollisuuksia ryhmässä toimimiseen ja oppimiseen. 4H-yhdistyksen kautta 13-vuotta täyttäneet nuoret saavat usein myös ensimmäisen työkokemuksen kerhonohjaajana, 4H-työpalvelun työntekijänä, 
kesätyöllistämisen kautta tai 4H-yrittäjänä.

Toimintamme ytimessä ovat lapset ja nuoret. He ovat syy, miksi 4H-järjestö on olemassa.

Annetaan lapsille ja nuorille parhaat mahdolliset lähtökohdat hyvään elämään ja aktiiviseksi kansalaiseksi kasvamiseen – yhdessä.

Tuesta ja yhteistyöstä kiittäen

Lasten ja nuorten puolesta,  Kajaanin 4H-yhdistys ry

Liityn kannatusjäseneksi 

Täyttämällä tämän lomakkeen liityt kannatusjäseneksi ja sinulle toimitetaan lasku ilmoittamaasi osoitteeseen.

*Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Myös yksityishenkilönä voit kannattaa toimintaamme liittymällä Kajaanin 4H:n aikuisjäseneksi. Tällöin saat käyttöösi myös yhdistyksen jäsenedut.

Aikuisjäseneksi voit liittyä täyttämällä tämän lomakkeen.