4H-jäsenetuliikkeet

4H-jäsenenä sinulla on monia etuja. Jäsenyyden tunnuksena on jäsenkortti. Jäsenet saavat alennuksia leireistä ja kursseista sekä alla olevista jäsenetuliikkeistämme.

Muista hyödyntää jäsenetusi niin arjessa kuin myös lomalla!

Yksilöjäsenmaksu on 35€ ja perhejäsenmaksu 70€. Jäsenmaksu oikeuttaa osallistumaan 4H-toimintaan. Nuorisojäsenet on tapaturmavakuutettu, joka on voimassa 4H-tapahtumissa ja matkoilla niihin. Tervetuloa monipuoliseen 4H-toimintaan jäseneksi!

 

KAJAANIN JÄSENETULIIKKEET:

 

Askartelu ja lahjatavaraliike Ahappa, Takojankatu 8: -10% normaalihintaisista tuotteista.

 

Balance Kuntokeskus10% alennus normaalihintaisista kuntosalikäynneistä.

 

Eläinplaneetta, Pohjolankatu 27: -10% jyrsijätarvikkeista ja –ruuista, -5% muista tarvikkeista ja palveluista. Kotimaisen jyrsijäpurun jäsenhinta on 3 €/ 3kg:n pakkaus.

 

Holiday Club kylpylät Katinkulta ja Kuusamon Tropiikki: Kylpyläliput 6€ lapset (4-14v), 12€ aikuinen. Hinnan saa näyttämällä 4H-liiton jäsenkorttia vastaanotossa. Hinta koskee myös yksittäiskäyntejä. Ryhmässä ryhmänvetäjä veloituksetta, ennakkoilmoitus suositeltavaa ryhmille. Hinta koskee kaikkia 4H-liiton ryhmävarauksessa mukana olevia. Hinnat voimassa 31.12.2021 asti.

 

Kainuun Digikuvapiste, Kauppakatu 15: -10% harrastekuvat, albumit, kehykset ja kehystykset. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

 

Kainuun Eläintarvike, Väinämöisenkatu 10: jyrsijöiden ja lintujen ruuat ja tarvikkeet -10%, kissojen ja koirien tarvikkeet -10% ja ruuat -5%.

 

Kuntokeskus Body-Center10% alennus normaalihintaisista kuukausikorteista.

 

Nappi-Amalia, Koivukoskenkatu 12: -10% normaalihintaisista tuotteista.

 

Parturi-Kampaamo Oasis, Kauppakatu 15: -5 % työstä ja -10% normaalihintaisista tuotteista.

 

Raatin kello, Kauppakatu 11: -20% normaalihintaisista tuotteista. Alennus ei koske tarjouslehtituotteita, kulta- eikä kellosepäntöitä, pattereiden vaihtoa eikä varaosia. Alennus ei koske myöskään Polar-sykemittareita, Nomination palaranteita eikä irtopaloja. -10% tilaustuotteista. Nouda liikkeestämme maksuton Made in Kainuu kanta-asiakaskortti

 

Valtakunnalliset 4H-jäsenedut löydät täältä