Nuoret

Hei nuori, haluatko töitä? Olemme ottamassa käyttöön digitaalisen työnvälityspalvelu Helpin, jonka kautta voit napata sinua kiinnostavat työkeikat. Perehdytämme sinut tekemään erilaisia töitä, kuten esimerkiksi ikkunanpesua, siivousta, haravointia ja nurmikonleikkuuta. Työt voivat Työ on keikkaluontoista joten se sopii mainiosti opintojen oheen!

Helppi työpalvelu on 15-28 -vuotiaille. Nurmikonleikkuuseen pitää olla vähintään 16-vuotias.

Järjestämme kotityökoulutuksen siivouksesta kiinnostuneille 19.3.2022. Ilmoittautumislomakkeen löydät: kajaani.4h.fi/nuoret/tyollistamiskoulutukset/kotityokoulutus/

Ota meihin yhteys ja laita hakemus mahdollisimman pian jos työ 4H:lla kiinnostaa, työkeikkaa voit saada jo huhtikuussa. Jos kiinnostuit Helpistä niin ilmoittaudu mukaan:
kajaani.4h.fi/nuoret/hakemus-tyopalveluun/ 


Lisätietoja saat minulta eli Miia p.0505428898 tai miia.rantala@4h.fi

#4HSuomi #4hkajaani #työllisty #Helppi #apuaarkeen #rekry

Tulossa Helppi kotityökoulutus 19.3.2022 klo 10-16. Lisätietoja ja ilmoittautumiset kohdasta Kotityökoulutus

Voit jättää myös avoimen hakemuksen kohdasta Hakemus työpalveluun,  joka on voimassa vuoden. Otamme sinuun yhteyttä kun koulutuksia on tulossa.

TULE MUKAAN MONIPUOLISEEN 4H-HARRASTUKSEEN!

ELÄINTENHOITO, KERHONOHJAUS, 
KOTITYÖT, PIHATYÖT VAI YRITYS  
-Mikä sinua näistä kiinnostaa? 


13 -vuotta täytettyäsi voit osallistua 4H-yrityskoulutukseen ja perustaa vaikka oman 4H-yrityksen.

15-vuotiaana voit osallistua meidän työllistämiskoulutuksiin ja työllistyä 4H:n kotipalveluun, eläintenhoitajaksi tai jos haluat työskennellä lasten kanssa voit kouluttautua kerhonohjaajaksi. Yli  -vuotias voi toimia apuohjaajana kerhossa. Jos olet reipas niin voit päästä jo 14-vuotiaana meille työpalveluun :) 
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Kaikista näistä mahdollisuuksista voit lukea lisää alasivuilta. Kysy rohkeasti lisää!

ONKO SINULLA HYVÄ KERHOIDEA? HALUATKO KERHONOHJAAJAKSI?

Etsimme syksyllä alkavaan kerhokauteen uusia yli 15-vuotiaita kerhonohjaajia. 13-vuotta täyttänyt voi toimia apuohjaajana. Kerhonohjaaja voi olla myös aikuinen.

Miltä kuulostaisi tubekerho tai vaikkapa kepparikerho? Oletko taitava käsistäsi tai hyvä ruoanlaittaja? Osaatko ratsastaa tai kouluttaa koiria?

Tai onko sinulla joku muu hyvä kerhoidea? :)

4H-kerhonohjaajana voit hyödyntää käytännön taitojasi tai opetella uusia. Riittää, että haluat puuhailla yhdessä lasten ja nuorten kanssa! Samalla saat työkokemusta ja tienaat myös vähän taskurahaa.

Kerhonohjaajakoulutus on maksuton. Koulutuksessa tarjolla pientä purtavaa.


HAE KERHONOHJAAJAKSI

Jos olet kiinnostunut tulemaan meille kerhonohjaajaksi niin voit täyttää vaikka heti hakemuksen kerhonohjaajaksi täältä :)