Tietoa meistä

Olemme sitoutumaton lapsi- ja nuorisojärjestö ja haluamme 4H:ssa antaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden löytää omat vahvuutensa tekemällä oppien. Luomme harrastuksen kautta turvallisen ja vastuullisen polun aktiiviseen ja kestävään elämäntapaan, työelämään ja yrittäjyyteen. 
Toiminta-alueenamme Kajaanin lisäksi ovat myös Puolanka ja Sotkamo. 

Järjestämme lapsille kerhotoimintaa ja leirejä. Koulutamme ja työllistämme nuoria 
kerho-ohjaajiksi, kotipalveluun, pihatöihin ja eläintenhoitajiksi. Kajaanin 4H järjestää myös iltapäiväkerhotoimintaa Teppanan ja Kuluntalahden kouluilla. Järjestämme myös erilaisia vapaa-ajan kursseja niin lapsille kuin aikuisillekin.

Mukaan toimintaamme voi tulla jo 6-vuotiaana kerholaiseksi, 13-vuotiaana voi perustaa 4H-yrityksen ja 14-vuotiaana voi saada vaikkapa ensimmäisen työpaikan meiltä. 

Tarvitsetko apua mm kotitöihin, siivoukseen, pihatöihin tai vaikkapa koiran ulkoiluttamiseen? Meidän reippaat koulutetut nuoret työntekijät tulevat mielellään avuksi. 

Lisäksi toimintaamme voi tulla vapaaehtoiseksi olitpa sitten aikuinen tai nuori. 

Liity jäseneksi

Liittymällä Kajaanin 4H:n jäseneksi pääset osaksi monipuolista 4H-toimintaa. Jäsenenä saat 4H-toiminnan tapaturmavakuutuksen sekä valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut käyttöösi. Jäsenmaksu vuodessa on 35e/henkilö tai 70e/perhe. 

Tue 4H-toimintaa liittymällä jäseneksi. Jäsenmaksuilla työllistämme alueemme nuoria ja kehitämme toimintaa.