Jäsenyys

Jäsenillemme kaikki 4H:n omat kerhot ovat maksuttomia!

Liittymällä Kajaanin 4H:n jäseneksi pääset osaksi monipuolista 4H-toimintaa. Jäsenenä saat 4H-toiminnan tapaturmavakuutuksen sekä valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut käyttöösi.  Jäsenmaksu vuodessa on 40e/henkilö tai 85e/perhe.
Voit liittyä myös meidän kannatusjäseneksi.

Tue Kajaanin 4H:n lapsi -ja nuorisotyötä liittymällä jäseneksi. Jäsenmaksuilla järjestämme kerhoja ja leirejä lapsille, työllistämme alueemme nuoria ja kehitämme toimintaa.

Jäseneksi pääset täyttämällä liittymislomakkeen ja maksamalla jäsenmaksun joko suoraan liittyessä tai jäsenmaksulaskulla, joka lähetetään sinulle myöhemmin kotiin. 

Jäsenmaksu oikeuttaa osallistumaan 4H-toimintaan. Jäsenet saavat alennuksia leireistä ja kursseista sekä jäsenetuliikkeistämme. 4H-kerhoissa jäsenet ovat vakuutettuja.

Pelkällä jäsenmaksun hinnalla jäsenillemme kaikki kerhomme ovat ilmaisia! Lisäksi mm kaikki leirimme ovat vähintään puoleen hintaan jäsenillemme.

Olemme voittoa tavoittelematon lapsi- ja nuorisojärjestö. Jäsenet ovat meille tärkeitä! 💚
Jäsenmaksuilla järjestämme toimintaa lapsille ja nuorille, työllistämme alueemme nuoria ja kehitämme toimintaa.

Meillä on rullaava jäsenkausi.  Uusilla jäsenillä jäsenkausi alkaa liittymiskuukauden alusta ja jatkuu 12 kk jaksoissa.


Tervetuloa monipuoliseen 4H-toimintaan jäseneksi! :)

Lisää tietoa jäsenyydestä ja ohjeet liittymisestä löydät osoitteesta 4h.fi/jasenyys


Muistathan perua jäsenyyden, kun et enää halua sitä jatkaa joko oman sähköisen jäsenkortin kautta tai ilmoittamalla siitä miia.rantala@4h.fi.