Koiraleiri

Jeli jo kovasti odottaa kavereita koiraleirille :)

Koiraleiri, 13.-16.6.2022 klo 10-15, KAO Seppälän toimipisteessä

Leiri on tarkoitettu kaikille 8-14 -vuotiaille.

Leirillä pääsee nauttimaan yhteisestä ajasta ja tekemisestä koirien kanssa. Leirin aikana tutustumme mm. koirarotuihin, koiran rakenteeseen sekä käyttäytymiseen. Opettelemme temppuja ja kokeilemme erilaisia lajeja koirien kanssa. Lisäksi leiriohjelmaan sisältyy koira aiheisia pelejä ja leikkejä. 

Koiralle tarvitaan leirille oma häkki tai muu vastaava, johon koira mahtuu hyvin, eikä se pääse karkaamaan ja häkin päälle jokin peite näkösuojaksi. 

Etusijalla leiriläiset kenellä oma koira. Koiran tulee olla leiriläisen hallittavissa, terve ja rokotettu. Jos leirille mahtuu niin leirille voi myös osallistua ilman koiraa. Leirillä on mukana myös leirikoira. 

Leirin hinta on 55 € / henkilö, Kajaanin 4H:n jäsenet 45 € / henkilö. Leirin hintaan sisältyy lounas, välipala, ohjelma, materiaalit ja vakuutukset.

Koiraleirille mahtuu 12 ensiksi ilmoittautunutta. 

Leiri järjestetään jos koronatilanne on Kajaanissa rauhallinen.21.5.2022
Paikkoja vapaana 6

Ilmoittautuminen leirille - Täytä ja lähetä lomake

4H-yhdistyksen jäsenyys *
Saako leiriläistä kuvata *

Kuvia voidaan käyttää 4H-yhdistyksen markkinoinnissa ja tiedotuksessa nettisivuilla, sosiaalinen media ja toiminnastamme kertovat esitteet ja julkaisut (ilman nimitietoja).

Jos on oma koira leirille niin onko koira leiriläisen hallittavissa, terve ja rokotettu

*Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Ilmoittautuminen leireille sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Jokaiselle leirille on oma ilmoittautumislomake.

Seuraamme aktiivisesti viranomaisten ohjeistuksia koronavirukseen liittyvistä toimenpiteistä ja tiedotamme mahdollisimman pian jos kesän leireihin vaikuttavia muutoksia tulee.