Yön yli kepparileiri Sotkamossa

Viime vuonna suuren suosion saanut yön yli- kepparileiri järjestetään tänäkin vuonna! Leiriläisiä oli mukana viime kesänä ympäri Suomea.

Leiri järjestetään ti-ke 4.-5.6.2024 ja on tarkoitettu 9-14-vuotiaille, 

Leiri alkaa tiistaina klo 12.00 ja loppuu keskiviikkona klo 16.00

Leirin hinta 80 €, Kajaanin 4H:n jäsenille 35 €

Leiri pidetään Sotkamossa, Ohravaarantie 35 (entinen Rekikesti).

Leirillä on ohjelmassa monenlaista mukavaa tekemistä keppareiden kanssa mm este- ja kouluratsastusta, ratsastusta maastossa sekä askartelua ja pelejä. Yön yli leiri huipentuu kepparikisaan. Leirillä tehdään myös vaellusretki Porttimäen kodalle (säävaraus).

Hintaan kuuluu ohjelma, vakuutus, ruuat (maanantaina välipala, päivällinen ja iltapala. Tiistaina aamupala, lounas ja välipala) ja muut materiaalit. Yön yli leirillä majoitumme sisällä omilla makuualustoilla ja petivaatteilla. Mahdollisuus saunoa pihasaunassa.

Yön yli leiriläiselle lähetetään ennen leiriä sähköpostitse leirikirje, jossa on ohjeet leirin maksamisesta sekä lista mukaan tarvittavista tavaroista. 

Omat kepparit mukaan.

Lisätietoja leiristä antaa Johanna Huovinen p. 0504077281.

Halutessaan jäseneksi voi liittyä liity.4h.fi . Jäsenmaksu on 40€/vuosi ja leirialennuksen lisäksi kaikki 4H-kerhomme ovat jäsenillemme ilmaisia. Lisäksi kaikki leirimme ovat jäsenillemme vähintään puolet edullisempia kuin muille.

Ilmoittautumislomake sulkeutuu, kun leiri on täynnä.

Leiriläiselle lähetetään noin viikkoa ennen leirin alkua sähköpostitse leirikirje, jossa on ohjeet leirin maksamisesta sekä tietoa mukaan tarvittavista tavaroista. 

Leirille mahtuu 16 ensiksi ilmoittautunutta. 

Ilmoittautuminen leirille - Täytä ja lähetä lomake

4H-yhdistyksen jäsenyys
Saako leiriläistä kuvata

Kuvia voidaan käyttää 4H-yhdistyksen markkinointiin ja tiedotukseen nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa ja toiminnastamme kertovissa esitteissä ja julkaisuissa (ilman nimitietoja).

*Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.