Ilmoittautuminen kerhoon

Kevään kerhokausi on alkanut viikolla 3.
Kerhoihin ilmoittaudutaan etukäteen sähköisellä ilmoittautumislomakkeella.
Kerhokalenterista näet kerhomme. Kalenterista näet myös jos kerho on jo täynnä.
Jos kerho ei ole täynnä, voit ilmoittautumisen jälkeen mennä suoraan seuraavalle kerhokerralle.

Syksyllä kerhoon ilmoittautuneen ei tarvitse enää keväällä ilmoittautua samaan kerhoon, vaan hän on automaattisesti kirjoilla koko kauden. 

Kerholaiset liittyvät Kajaanin 4H:n jäseniksi. Jäsenmaksu on 35€ vuosi yksilöjäseniltä tai 70€ vuosi perheiltä + kerhokohtainen tarvikemaksu/kerholainen.

Kerhoissa peritään kerhokohtainen tarvikemaksu syys- ja kevätkaudelle 10e/kausi. Tarvikemaksu maksetaan suoraan kerhonohjaajalle käteisellä. Tarvikemaksua ei peritä liikunta-, sirkus-, piirustus- eikä lasten tanssikerhossa.

Jos ei halua liittyä jäseneksi maksetaan kerhomaksu joka on 35€/kerho/kerhokausi 2020-2021. Lisäksi peritään myös kerhokohtainen tarvikemaksu 10€/syys ja kevätkausi.

Varmistathan, että annat oikean toimivan sähköpostiosoitteen.

Kerhopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja kerhot toteutuu jos osallistujia tulee riittävästi. Voit ilmoittaa samalla lomakkeella lapsen useampaan kerhoon.
Täytäthän lomakkeen huolellisesti, emme luovuta tietoja eteenpäin emmekä käytä niitä markkinointitarkoituksiin.

Korona-aikana noudatamme viranomaisohjeistuksia, pidämme ryhmät sopivan pieninä ja huolehdimme osaltamme käsi- ja yskimishygieniasta.

Ethän tule kerhoon, jos sinulla on koronaan viittaavia oireita. Noudatamme THL:n, Aluehallintoviraston ja opetushallituksen koronaohjeistuksia ja/tai koronarajoituksia.

Jäseneksi voit liittyä täältä 

Ilmoittautuminen kerhotoimintaan - Täytä ja lähetä lomake

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Jäseneksi voit liittyä täältä