Ajankohtaista

Covid19-tiedote 4H-kerholaisten huoltajille! Meillä 4H-harrastuksessa opitaan itse tekemällä, pidetään hauskaa ja opitaan uusia asioita kavereiden kanssa. Tervetuloa joukkoon!
Kerhot on tarkoitettu 6-12-vuotiaille tytöille ja pojille. Kerhokausi alkaa maanantain suositulla Kättö Areenan Liikuntakerholla sekä Soidinsuon koululla uutena kerhona aloittavalla Kädentaitajat kepparikerholla, jossa mm valmistetaan omat keppihevoset. Uutena kerhona aloittaa tiistaina Kuurnan nuorisotalolla Lasten tanssikerho, missä pääsee tutustumaan eri tanssityyleihin leikin ja tanssin kautta. Muita kerhoja ovat Puuhakerhot Kuurnan nuorisotalolla tiistaina sekä Nupalla torstaina, Piirustuskerho Teppanan koululla tiistaisin ja Sirkuskerho Hauholan vanhassa salissa keskiviikkoisin sekä Safkasankarit kokkikerho Lehtikankaan koululla torstaisin.
4H on siirtynyt käyttämään digitaalista jäsenkorttia. Pääset kirjautumaan omalle jäsenkortillesi osoitteessa oma.4h.fi. Käyttäjätunnuksesi on matkapuhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi. Tilaa itsellesi salasana ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Samalla toiminnolla voit tilata itsellesi uuden salasanan.
Etsimme syksyllä alkavaan kerhokauteen uusia yli 15-vuotiaita kerhonohjaajia. 14-vuotta täyttänyt voi toimia apuohjaajana.
Ilmoittautuminen tulevan kesän leireille on avautunut. Ilmoittautuminen on sähköisellä ilmoittautumislomakkeella.
Nyt kun tilanne on koronavirusepidemian vuoksi se, ettei kerhoja voida pitää livenä niin siirrymme pitämään kerhot toistaiseksi etänä.
Kajaanin 4H:n toimisto on suljettu 16.3.2020 alkaen toistaiseksi. Olemme siirtyneet etätöihin.
Olemme siirtyneet rullaavaan jäsenkauteen 7.1.2020. Uusilla jäsenillä jäsenkausi alkaa liittymiskuukauden alusta ja jatkuu 12 kk jaksoissa. Eli jos liityt jäseneksi vaikkapa 3.2.2020 niin jäsenkautesi on 1.2.2020-31.1.2021.
Mukavaa alkanutta uutta vuotta! Kerhot alkavat tälle kevätkaudelle viikolla kolme.
Viikolla 42 koululaisten syyslomaviikolla ei ole 4H-kerhoja.
RSS ATOM