Ajankohtaista

4H- Polku Metsästä Ammatiksi- hanke jää koronan takia kevään ajaksi tauolle. Toimintaa jatketaan ensi syksynä.
Järjestämme perinteisen kokkileirin koululaisten hiihtolomalla jos koronatilanne on rauhallinen.
Kevään 2021 kerhokausi alkaa viikolla 3 eli 18.1. lähtien. Kaikki kerhot jatkavat normaalisti syksyn aikataulujen mukaisesti. Mahdollisista muutoksista ja rajoituksista ilmoitetaan tilanteen mukaan.
Vuoden 2020 kerhokausi on päättynyt
Covid19-tiedote 4H-kerholaisten huoltajille! Meillä 4H-harrastuksessa opitaan itse tekemällä, pidetään hauskaa ja opitaan uusia asioita kavereiden kanssa. Tervetuloa joukkoon!
Kerhot on tarkoitettu 6-12-vuotiaille tytöille ja pojille. Kerhokausi alkaa maanantain suositulla Kättö Areenan Liikuntakerholla sekä Soidinsuon koululla uutena kerhona aloittavalla Kädentaitajat kepparikerholla, jossa mm valmistetaan omat keppihevoset. Uutena kerhona aloittaa tiistaina Kuurnan nuorisotalolla Lasten tanssikerho, missä pääsee tutustumaan eri tanssityyleihin leikin ja tanssin kautta. Muita kerhoja ovat Puuhakerhot Kuurnan nuorisotalolla tiistaina sekä Nupalla torstaina, Piirustuskerho Teppanan koululla tiistaisin ja Sirkuskerho Hauholan vanhassa salissa keskiviikkoisin sekä Safkasankarit kokkikerho Lehtikankaan koululla torstaisin.
4H on siirtynyt käyttämään digitaalista jäsenkorttia. Pääset kirjautumaan omalle jäsenkortillesi osoitteessa oma.4h.fi. Käyttäjätunnuksesi on matkapuhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi. Tilaa itsellesi salasana ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Samalla toiminnolla voit tilata itsellesi uuden salasanan.
Etsimme syksyllä alkavaan kerhokauteen uusia yli 15-vuotiaita kerhonohjaajia. 14-vuotta täyttänyt voi toimia apuohjaajana.
Ilmoittautuminen tulevan kesän leireille on avautunut. Ilmoittautuminen on sähköisellä ilmoittautumislomakkeella.
Nyt kun tilanne on koronavirusepidemian vuoksi se, ettei kerhoja voida pitää livenä niin siirrymme pitämään kerhot toistaiseksi etänä.
RSS ATOM