Metsäsalapoliisit luontoleiri2

Metsäsalapoliisit luontoleiri 2, ma-to 12.-15.6.2023 klo 10–16, KAO Seppälän toimipisteessä

 klo 10–16, KAO Seppälän toimipisteessä (Kirkkoahontie 115)


Leiri on tarkoitettu kaikille 7-12 -vuotiaille.

Leirillä ollaan paljon ulkona, tutustutaan metsään ja luontoon ja Seppälässä kun olemme niin käymme  myös tutustumassa talliin ja navettaan. Metsäsalapoliiseina lapset innostuvat metsäluonnon tutkimisesta ja havainnoinnista. Leirillä opitaan itse tehden, leikkien, tutkien ja kokeillen. Leirillä mm retkeillään metsässä, rakennetaan majoja ja askarrellaan luonnon materiaaleista. Lisäksi leiriohjelmaan kuuluu pelejä ja leikkejä. Ruokailut ovat ma-ke Seppälän ruokalassa ja torstaina teemme makkaranpaistoretken eväineen grillikodalle. 

Leirin hinta on 70 € / henkilö, Kajaanin 4H:n jäsenet 35 € / henkilö. Leirin hintaan sisältyy lounas, välipala, torstain retkieväät, ohjelma ja vakuutukset.

Halutessaan jäseneksi voi liittyä liity.4h.fi Jäsenmaksu on 35€/vuosi ja leirialennuksen lisäksi kaikki ensi syksyn ja kevään 4H-kerhomme ovat jäsenillemme maksuttomia.

Metsäsalapoliisit luontoleirille mahtuu mukaan 20 ensiksi ilmoittautunutta.

Leiri järjestetään jos leirille saamme tarpeeksi osallistujia.

 

Ilmoittautuminen leirille - Täytä ja lähetä lomake

4H-yhdistyksen jäsenyys
Saako leiriläistä kuvata

Kuvia voidaan käyttää 4H-yhdistyksen markkinointiin ja tiedotukseen nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa ja toiminnastamme kertovissa esitteissä ja julkaisuissa (ilman nimitietoja).

*Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.